Mikon kuva

Mikko Virtanen

40-vuotias salolaisyrittäjä harrastaa vanhojen pelikonsoleiden keräilyä, lumilautailua, nettisivujen tekoa ja ylläpitoa, urheiluautoja sekä vesijetteilyä.

Arkisto

Chevrolet Corvette C4 1989 huutokauppa Salossa

10.3.2013 18:12

En ole koskaan ostanut mitään huutokaupasta. Eipä asia tämän päivän kohdallakaan muuksi muuttunut, mutta kävin kurkkaamassa Salossa järjestettyä huutokauppaa, jossa kaupan oli vuoden '89 Corvette. Auton hinta pompsahti 8600 euroon ja lähdinkin tämän myynnin jälkeen kotiin ennen kuin piha oli tukossa väkijoukosta.

Chevrolet Corvette C4 huutokauppa

 

Se miksi tästä ylipäätään kirjoitan, tulee tässä:

Auto löytyi noin 3 tuntia myöhemmin Nettiautosta hintaan 12 950 € (kuvakaappaus myynti-ilmoituksesta). Eihän siinä ole mitään ihmeellistä, että auto ostetaan ja myydään kalliimmalla eteenpäin, mutta harvoin auton mittarilukema pienenee kolmessa tunnissa kymmeniä tai satoja tuhansia kilometrejä.

Huutokaupan vetäjä ilmoitti autossa olevan noin 200 000 mittarissa. Itselle jäi epäselväksi, että oliko kyseessä kilometrit vai mailit, mutta ihan kummat vain niin nyt autoa myydään 123 000 kilometriä ajettuna. Sillä on melko suuri ero, että onko autolla ajettu 123 tuhatta vai 320 tuhatta (200 tuhatta mailia).

Autokauppiaita ei kai suotta kutsuta suuriksi huijareiksi ja ilmeisesti Järkiostos Oy ei tee tässä asiassa poikkeusta. Toivottavasti auto löytää kuitenkin kivan kodin! Tällaisia kokemuksia tänään.

← Pääsiäistarina yrittäjyydestäMCS värikasettihuijaus →
Vastaukset kirjoitukseen

Ei vielä kommentteja.


Osallistu vastaamalla

Nimimerkki *
*/ ?> Kommentti *


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"? *