Mikko Virtanen
40-vuotias salolaisyrittäjä harrastaa vanhojen pelikonsoleiden keräilyä, lumilautailua, nettisivujen tekoa ja ylläpitoa, urheiluautoja sekä vesijetteilyä.
Arkisto
Monilla vanhoilla ihmisillä on "salaisia" reseptejä, jotka saattavat kadota samalla, kun ihminen siirtyy autuaammille kokkausmaille. Onni onnettomuudessa, että äidiltäni jäi yksi resepti minulle talteen, nimittäin maailman parhaan raparperipiirakan ohje. En todellakaan ole mikään ruoanlaittaja tai kokkaaja ja tämä onkin ainut asia, johon olen ylipäätään pyytänyt reseptiä. Jo pahasti kellastunut paperilappunen on seurannut minua jääkaapin ovesta toiseen. Nyt olen päättänyt siirtää tämän ohjeen digitaaliseen muotoon ja samalla jakaa sen kaikille kokeilunhaluisille.
Itse piirakkapohja:
Uuniin 200 asteeseen 15 - 20 minuutiksi
Tämä itsessään oli jo ihan toimiva raparperipiirakan ohje, mutta se mikä tekee tästä maailman parhaan raparperipiirakkaohjeen, tulee kuorrutuksesta:
Kaikki aineet laitetaan hellalle kattilaan ja vispataan kunnes sakenee. Kaadetaan kypsän piirakan päälle. Annetaan jäähtyä - Valmis!
Jos joku uskaltautuu kokeilemaan, kirjoitathan kommentin, kiitos :)
← Lapsen hätävale voi johtaa sivullisten pahoinpitelyyn | Fortum kotinäyttö on näppärä sähkönkulutuksen seurantalaite → |